Vad fotar jag?
Glädje, kärlek, utmaningar, skratt, & tårar. Känslor som vi alla är mitt uppe i hela tiden, varje dag. De är min inspiration, alla dem perfekta (och operfekta) stunderna - det är det jag vill fotografera. Jag älskar det råa och naturliga, oavsett om det handlar om miljöer, material eller interaktionen mellan människor. 

Jag skulle säga att mitt stora fokus är bröllop och par, jag inspireras av stunden och interaktionen mellan personerna framför mig. Men målet är att skapa en helhetskänsla, att reflektera inte bara personerna utan hela storyn - därför lägger jag även krut på att få med omgivningarna och detaljer som utgör och knyter ihop allt till en historia - er historia.

it's all about

the details

Så bara dundrande kärlekshistorier, asgarv och gråtbilder?
Nej, även om jag är jag är helt frälst i storytelling och allt vad de innebär så kör jag mer en gärna både produktfotograferingar och andra mer kommersiella uppdrag. Kanske har du ett företag och behöver snygga personalporträtt eller innovativa miljöbilder som speglar er verksamhet? No matter what - I'm your girl!

Hur går vi tillväga för att boka dig då?
Jo har du något du vill fånga på en bild, oavsett om det är ert nyfödda barns små fötter, familjens stora feta grekiska bröllop eller bara din egen awesomeness så börjar du med att skicka ett meddelande med vad du har i tankarna. Sen svarar jag så fort jag kan genom mail, telefonsamtal eller röksignaler. Det som passar dig bäst! Till kontaktsidan

priser

Frågor &

frågar & svar

Jag håller på att svepa ihop ett litet cheat-sheet med dem med mest frekventa frågetecken som dimper ned i min mailkorg.

Men medan ni väntar på att det ska bli klart så skicka ett mail eller ett meddelande på instagram/facebook så återkommer jag. 

priser

offert & samarbeten

Har du ett företag och önskar en offert eller är du intresserad av ett kreativt samarbete?
Tveka inte att höra av dig!

info@johannalevin.se

Prislista 2019 - Bröllop

För mer info om porträtt och företagspriser, maila mig.